Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal1.6g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal0.8g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal6.2g3.1g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135