Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g5.5g16kcal0.8g0g1.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g47kcal1.8g1.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko13g24kcal0.9g0.8g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.5g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g180kcal6.9g6.1g14.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982