Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 2.9g3kcal0.6g0g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal1.6g2.4g0g0.2g
Valittu annoskoko13g9kcal0.8g1.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.1g9.2g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211