Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Spagetti Myllyn Paras3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g51kcal2g6.2g2g0.4g
Valittu annoskoko13g26kcal1g3.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.5g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g193kcal7.6g23.5g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117569