Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4.2g5.3kcal0.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g1.6g5.9kcal0.2g1g0.1g0.1g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g1.6g1.7kcal0.4g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal3g2.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko13g18kcal1.5g1.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g133kcal11.4g9.1g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366