Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g6.3g8kcal0.9g0g0.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g31kcal2.4g1.2g2g0g
Valittu annoskoko13g16kcal1.2g0.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g120kcal9.2g4.6g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422