Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 2.3g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g15kcal1.4g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.7g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.5g6.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147