Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissi, pirkka0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Papu, ohut vihreä, pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g14kcal0.8g1g0.6g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.4g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g54kcal3.1g3.9g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942