Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 1.9g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rusina 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g28kcal1.2g3.4g0.8g0g
Valittu annoskoko13g14kcal0.6g1.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.3g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g105kcal4.6g13g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428