Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino3.4g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.7g8.8kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g5.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g50kcal2.6g5.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko13g25kcal1.3g2.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.7g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g194kcal10g21.5g6.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511