Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.4g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Mustikka metsä- 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g73kcal1.2g10.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko13g36kcal0.6g5.2g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.3g2.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g277kcal4.6g39.7g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644