Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka8.8g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g39kcal3.4g0.4g2.6g0g
Valittu annoskoko13g19kcal1.7g0.2g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g147kcal13g1.5g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850