Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g2.7g9kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5.6g2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g46kcal0.8g8g1g0.8g
Valittu annoskoko13g23kcal0.4g4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.2g2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g177kcal3.1g30.5g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496