Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g12g13kcal0.9g1.7g0.2g1.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g38kcal2.2g3.4g1.6g2.4g
Valittu annoskoko13g19kcal1.1g1.7g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.9g0.4g0.6g
Arvot/100g100g144kcal8.4g13g6.1g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308