Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki2g1.8kcal0.3g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g22kcal1.4g1.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko13g11kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.3g6.1g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470