Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g3.8g18kcal0.3g2g1g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g108kcal2g4.4g9g0.2g
Valittu annoskoko13g54kcal1g2.2g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g27kcal0.5g1.1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g405kcal7.5g16.5g33.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038