Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.5g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g99kcal0.8g0.4g10.6g0g
Valittu annoskoko13g50kcal0.4g0.2g5.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g25kcal0.2g0.1g2.7g0g
Arvot/100g100g375kcal3g1.5g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880