Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President2.7g7.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 0.7g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g23kcal1.4g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.3g2.3g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663