Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.8g2.5kcal0g0.4g0g0.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkku 2.9g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Auringonkukkaöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g23kcal0.4g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko13g11kcal0.2g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal1.5g3.8g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381