Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja12g20kcal2g0g1.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.2g5.5kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g50kcal4.2g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko13g25kcal2.1g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1.1g0.1g1g0g
Arvot/100g100g194kcal16.2g0.8g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397