Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 2.9g1.3kcal0g0.3g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.2g4.1kcal0g1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0.1g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Siirappi, tumma1.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g92kcal2g10.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko13g46kcal1g5.2g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.5g2.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g347kcal7.5g39.1g16.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500