Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.5g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.9g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g0.9g0.7kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g60kcal1.2g10.2g1g0.4g
Valittu annoskoko13g30kcal0.6g5.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.3g2.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g231kcal4.6g38.9g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917