Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl7.2g25kcal1g4.6g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g54kcal2g9.2g1g0.8g
Valittu annoskoko13g27kcal1g4.6g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.5g2.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g206kcal7.6g35.1g3.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108