Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g4.7g10kcal0.9g0g0.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.2g7.7kcal0.3g0g0.7g0g
Herne kuivattu6.3g18kcal1.1g3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g71kcal4.6g6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko13g36kcal2.3g3g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal1.2g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g269kcal17.4g22.7g12.1g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161