Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 6.2g3.7kcal0.6g0.2g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g40kcal2.6g5g0.8g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.3g2.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g1.3g0.2g0g
Arvot/100g100g152kcal9.9g19.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104