Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka3.1g12kcal0.7g0g0.9g0g
Cashewpähkinä 1.3g7.2kcal0.3g0.2g0.6g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 3.1g2.3kcal0g0.5g0g0g
Fariinisokeri0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Päärynä kuorittu 3.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g60kcal2g3g4g0.2g
Valittu annoskoko13g30kcal1g1.5g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.5g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g228kcal7.6g11.5g15.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597