Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Hermesetas -neste0.2g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 2.9g11kcal1.3g0.8g0.2g0.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1g5.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,34.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g75kcal4.6g2.4g5g1g
Valittu annoskoko13g38kcal2.3g1.2g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.2g0.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g285kcal17.4g9.1g18.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667