Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)2.1g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.2g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow4.2g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g2.6g2.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g44kcal2.8g4g2g0.4g
Valittu annoskoko13g22kcal1.4g2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal10.5g15g7.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390