Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi1.6g5.6kcal0.8g0.6g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1.6g5.8kcal0g1.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.1g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1g6.5kcal0.1g0g0.6g0g
Rusina 0.9g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g93kcal2.6g10g4.6g0.6g
Valittu annoskoko13g47kcal1.3g5g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.7g2.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g354kcal9.8g37.9g17.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405