Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g3.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g2.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1g0.6kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g18kcal2g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g9kcal1g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g67kcal7.6g2.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99782