Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Bambunverso 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g0.5g0.9kcal0g0g0.1g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kookoskerma, kara1g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g12kcal0.6g0g0.8g0g
Valittu annoskoko13g6kcal0.3g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g47kcal2.3g0g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768