Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g8g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.7g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g38kcal2g4.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g19kcal1g2.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.5g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.6g17.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675