Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 9g14kcal1.5g0g0.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g0.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.1g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g41kcal3.4g1g2.4g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.7g0.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g155kcal12.9g3.8g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484