Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g6.8g7.7kcal1.5g0.1g0.1g0g
Kevytkerma1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g25kcal3g1g0.8g0g
Valittu annoskoko13g13kcal1.5g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.8g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g96kcal11.4g3.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790