Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.4g1kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g1.4g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g17kcal0g1g1.2g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g65kcal0g3.8g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430