TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g3.9g5.3kcal0.9g0g0.2g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g22kcal2g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal1g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g84kcal7.5g5.3g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755