Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g1.7g2kcal0g0.1g0.2g0g
Edamer Viipale, annos 18g1.7g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g47kcal3.2g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko13g24kcal1.6g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12g0.8g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249