Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g3.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.2g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g81kcal1.2g9.6g4.2g1.6g
Valittu annoskoko13g41kcal0.6g4.8g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.3g2.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g311kcal4.6g36.6g16g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255