Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa4.7g6.2kcal0.9g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, Kevyt1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g20kcal2.2g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko13g10kcal1.1g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g76kcal8.2g3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636