KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g3.1g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Findus wokki Classic 500G2.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g23kcal1.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal0.8g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6g7.5g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865