Musaka

Viipaloi munakoiso, voitele oljyllä ja mausta aromisuolalla.

Pehmennä viipaleita 200 asteisessa uunissa n.20min.

Pehmennä hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljytilkassa, paista jauheliha ja mausta se paprikajauheella, mustapippurilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää tomaattipyree sekä lihaliemi, anna hautua n.20min.

Lisää soijarouhetta loppuvaiheessa jäljelläolevan nesteen mukaan.

Lado munakoisot ja jauheliha kerroksittain, sekoita jugurtti, muna ja juusto keskenään, kaada seos päällimmäiseksi.

Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 4.8g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.1g4kcal0.6g0g0.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%1g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Luonnonjogurtti (Ingman)1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g21kcal2.4g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal1.2g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.6g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g81kcal9g1.5g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191233