Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.3g0.9kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)2.8g2.8kcal0.6g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g26kcal1.6g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko14g13kcal0.8g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal5.9g7.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652