Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g10kcal0.2g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0.1g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063