Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)9g27kcal0.2g0.3g2.8g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi (teollinen)0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.8g8kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g73kcal1.2g1g7g0g
Valittu annoskoko13g37kcal0.6g0.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.3g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g272kcal4.5g3.7g26.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147024