Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja3.1g5kcal0.2g0.5g0.2g0g
Lakka3.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Liivate 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g61kcal0.8g3.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko13g31kcal0.4g1.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.2g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g231kcal3g12g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843