Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)4.1g13kcal0.6g2.4g0.1g0.5g
Auringonkukansiemen 1.7g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g73kcal2.6g8g3g1.6g
Valittu annoskoko13g36kcal1.3g4g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.7g2g0.8g0.4g
Arvot/100g100g273kcal9.8g30.1g11.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418