Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.2g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.6g1kcal0.1g0g0.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g71kcal0.8g4g6.6g0g
Valittu annoskoko13g36kcal0.4g2g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.2g1g1.7g0g
Arvot/100g100g268kcal3g15g24.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761