Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g2.2g2.1kcal0.4g0g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g15kcal0.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.4g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g55kcal3g0.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102