Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.7g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaatti 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 1.8g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal1.6g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko14g16kcal0.8g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g121kcal5.9g11.1g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964