Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1.6g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g51kcal4g0g4g0g
Valittu annoskoko14g26kcal2g0g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1g0g1g0g
Arvot/100g100g189kcal14.8g0g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236